Albani Fonden støtter dragtgruppen

03. december 2015 | Vikingemuseet Ladby

Formand for Albani Fonden, Paul Nissen, besøgte Vikingemuseet Ladby for at se udkommet af fondens støtte til vikingedragtgruppen.

For godt et år siden begyndte der at blive syet endnu flittigere på Vikingemuseet Ladby. Der begyndte en gruppe af frivillige nemlig arbejdet med at sy nye vikingedragter. Og som velkommen opbakning til dette projekt valgte Albani Fonden i december sidste år at støtte arbejdet en flot bevilling på 64.500 kr.

Siden er der blevet syet og farvet, så vi museet efterhånden har flere stykker vikingetøj at vise frem, og Albani Fondens direktør, Paul Nissen, var derfor inviteret på besøg på museet for at besigtige det fine arbejder samt officielt at overrække en check på det støttede beløb til museet nye afdelingsleder, Claus F. Sørensen. Efterfølgende fortalte Liselotte Christensen fra dragtgruppen om gruppens arbejde med at sy vikingedragter og om det hyggelige ved at være en del af dragtgruppen.

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.