Den amerikanske ambassadør i Ladby

29. april 2015 | Vikingemuseet Ladby

I denne uge var der fint besøg på Vikingemuseet i Ladby. Den amerikanske ambassadør Rufus Gifford besøgte nemlig Kerteminde, og det betød naturligvis et visit ud til det gamle vikingeskib ved Odense fjord.

Ambassadøren var meget begejstret for museet og ikke mindst for de mange frivillige brodøser, smede og bådebyggere. Især det nye Ladbyskib havde Giffords interesse, og han lovede næsten at komme igen og hjælpe med at bygge skibet. Efter besøget i Ladby var der frokost på Rudolf Mathis og en rundvisning på den nye renæssancehavn og jollehavn. Herefter fortsatte ambassadøren videre til Johannes Larsen Museet og Kverneland Group.

Rufus Gifford er tidligere manuskriptforfatter i Hollywood, og han var i 2012 finansdirektør på Barack Obamas præsidentvalgkampagne. Han har været USAs ambassadør i Danmark siden 2013.

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.