Den amerikanske ambassadør i Ladby

29. april 2015 | Vikingemuseet Ladby

I denne uge var der fint besøg på Vikingemuseet i Ladby. Den amerikanske ambassadør Rufus Gifford besøgte nemlig Kerteminde, og det betød naturligvis et visit ud til det gamle vikingeskib ved Odense fjord.

Ambassadøren var meget begejstret for museet og ikke mindst for de mange frivillige brodøser, smede og bådebyggere. Især det nye Ladbyskib havde Giffords interesse, og han lovede næsten at komme igen og hjælpe med at bygge skibet. Efter besøget i Ladby var der frokost på Rudolf Mathis og en rundvisning på den nye renæssancehavn og jollehavn. Herefter fortsatte ambassadøren videre til Johannes Larsen Museet og Kverneland Group.

Rufus Gifford er tidligere manuskriptforfatter i Hollywood, og han var i 2012 finansdirektør på Barack Obamas præsidentvalgkampagne. Han har været USAs ambassadør i Danmark siden 2013.

Hjælp til skoletid i hjemmet
16. marts 2020

Er hele familien hjemme på grund af lukkede skoler? Så kommer Vikingemuseet Ladby med hjælp!

Museet holder lukket
12. marts 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 13. april, og alle arrangementer i perioden er aflyst.

Vikingerne gik under jorden for at arbejde
24. februar 2020

To grubehuse på vej på Vikingemuseet Ladby.

Gravpladsområdet omkring Ladby-gravhøjen undersøges
5. februar 2020

I lørdags blev første etape af en planlagt undersøgelse af området omkring Ladbygraven gennemført. Nu venter yderligere undersøgelser for at museet kan få overblik Ladbygravens kontekst.