Operation Guldhorn

06. maj 2015 | Vikingemuseet Ladby

Møntskat fundet ved Dalby

Operation Guldhorn tager sigte på at indsamle information om fortiden – ikke genstande: Hvad findes der af oldsagssamlinger på gårdene rundt omkring? Hvad findes der af fund fra mark og mose?

Det er museets håb, at en masse engagerede frivillige vil tage aktivt del i arbejdet, og derfor inviterer museet til introduktionsmøde  torsdag den 7. maj kl. 19.30 i Rønninge.

Mødet finder sted i Grubehuset (menighedshuset) i Rønninge. Det er et nøje udvalgt mødested, idet Operation Guldhorn starter i Rønninge Sogn, og Grubehuset ligger på en arkæologisk lokalitet – der har nemlig været boplads på stedet.

Alle er velkomne.

For mere info kontakt: Eigil Nikolajsen/ 65 32 16 67 eller Bodil Holm Sørensen/23 43 57 01

Sted: Grubehuset, Kirkestræde 1, Rønninge, 5550 Langeskov

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.