Operation Guldhorn

06. maj 2015 | Vikingemuseet Ladby

Møntskat fundet ved Dalby

Operation Guldhorn tager sigte på at indsamle information om fortiden – ikke genstande: Hvad findes der af oldsagssamlinger på gårdene rundt omkring? Hvad findes der af fund fra mark og mose?

Det er museets håb, at en masse engagerede frivillige vil tage aktivt del i arbejdet, og derfor inviterer museet til introduktionsmøde  torsdag den 7. maj kl. 19.30 i Rønninge.

Mødet finder sted i Grubehuset (menighedshuset) i Rønninge. Det er et nøje udvalgt mødested, idet Operation Guldhorn starter i Rønninge Sogn, og Grubehuset ligger på en arkæologisk lokalitet – der har nemlig været boplads på stedet.

Alle er velkomne.

For mere info kontakt: Eigil Nikolajsen/ 65 32 16 67 eller Bodil Holm Sørensen/23 43 57 01

Sted: Grubehuset, Kirkestræde 1, Rønninge, 5550 Langeskov

Lad dine sanser blive udfordret
9. april 2019

Hvad er der i spanden?

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.