Roser til Ladbykongens Øl

12. januar 2015 | Vikingemuseet Ladby

Ladbykongens Øl, brygget af Munkebo Mikrobryg, modtager 5 flotte stjerner ud af 6 mulige i Ekstrabladets artikel om ugens mest spændende øl. Her skriver anmelder Ole Madsen, redaktør af Ølentusiasten, blandt andet:

"Den fuldfede porter er ganske imødekommende med indslag af chokolade, kaffe og vanilje med en behagelig tør afslutning. Den sortbrune øl er et velsmagende lys i mørket."

Ladbykongens øl bliver bedømt i artiklen 'Weekendens bedste øl', hvor der er fokus på porter og stout også kaldet sort øl  - eller som i artiklen: sort livseliksir. Forfatteren til artiklen gør da også netop opmærksom på, at årstiden indbyder til de mørke øl, som både er fuld af velsmag og ofte alkoholmæssigt varmende.

Ladbykongens Øl er en porter på 6, 5 %. Den er brygget masser af mørk malte, havre og ristede egetræspåner fra skibsbyggeriet. Øllen kan købes på Vikingemuseet Ladby.

Læs artiklen i Ekstrabladet her

Munkebo Mikrobryg

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.