Roser til Ladbykongens Øl

12. januar 2015 | Vikingemuseet Ladby

Ladbykongens Øl, brygget af Munkebo Mikrobryg, modtager 5 flotte stjerner ud af 6 mulige i Ekstrabladets artikel om ugens mest spændende øl. Her skriver anmelder Ole Madsen, redaktør af Ølentusiasten, blandt andet:

"Den fuldfede porter er ganske imødekommende med indslag af chokolade, kaffe og vanilje med en behagelig tør afslutning. Den sortbrune øl er et velsmagende lys i mørket."

Ladbykongens øl bliver bedømt i artiklen 'Weekendens bedste øl', hvor der er fokus på porter og stout også kaldet sort øl  - eller som i artiklen: sort livseliksir. Forfatteren til artiklen gør da også netop opmærksom på, at årstiden indbyder til de mørke øl, som både er fuld af velsmag og ofte alkoholmæssigt varmende.

Ladbykongens Øl er en porter på 6, 5 %. Den er brygget masser af mørk malte, havre og ristede egetræspåner fra skibsbyggeriet. Øllen kan købes på Vikingemuseet Ladby.

Læs artiklen i Ekstrabladet her

Munkebo Mikrobryg

Hjælp til skoletid i hjemmet
16. marts 2020

Er hele familien hjemme på grund af lukkede skoler? Så kommer Vikingemuseet Ladby med hjælp!

Museet holder lukket
12. marts 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 13. april, og alle arrangementer i perioden er aflyst.

Vikingerne gik under jorden for at arbejde
24. februar 2020

To grubehuse på vej på Vikingemuseet Ladby.

Gravpladsområdet omkring Ladby-gravhøjen undersøges
5. februar 2020

I lørdags blev første etape af en planlagt undersøgelse af området omkring Ladbygraven gennemført. Nu venter yderligere undersøgelser for at museet kan få overblik Ladbygravens kontekst.