Roser til Ladbykongens Øl

12. januar 2015 | Vikingemuseet Ladby

Ladbykongens Øl, brygget af Munkebo Mikrobryg, modtager 5 flotte stjerner ud af 6 mulige i Ekstrabladets artikel om ugens mest spændende øl. Her skriver anmelder Ole Madsen, redaktør af Ølentusiasten, blandt andet:

"Den fuldfede porter er ganske imødekommende med indslag af chokolade, kaffe og vanilje med en behagelig tør afslutning. Den sortbrune øl er et velsmagende lys i mørket."

Ladbykongens øl bliver bedømt i artiklen 'Weekendens bedste øl', hvor der er fokus på porter og stout også kaldet sort øl  - eller som i artiklen: sort livseliksir. Forfatteren til artiklen gør da også netop opmærksom på, at årstiden indbyder til de mørke øl, som både er fuld af velsmag og ofte alkoholmæssigt varmende.

Ladbykongens Øl er en porter på 6, 5 %. Den er brygget masser af mørk malte, havre og ristede egetræspåner fra skibsbyggeriet. Øllen kan købes på Vikingemuseet Ladby.

Læs artiklen i Ekstrabladet her

Munkebo Mikrobryg

Ny flot bog om vikingetiden
16. oktober 2019

Nyhed i museumsbutikken

Spøgelsesskib er finalist til Den Fynske Kulturpris
15. oktober 2019

Spøgelseskibet er blandt de fem finalister til Den Fynske Kulturpris

Sværdslag og øksehug på Vikingemuseet
12. september 2019

Nyt vikingeevent på Fyn: Vikingemuseet Ladby har inviteret danske vikingekrigere på træningslejr. Til glæde for såvel krigere som publikum.

Titusindvis af detektorfund skaber unik viden
7. august 2019
Landskab & Arkæologi

Med et overblik over 26.000 detektorfund skaber ny rapport et bagtæppe for at forstå blandt andet placeringen af Ladby-graven.