Roser til Ladbykongens Øl

12. januar 2015 | Vikingemuseet Ladby

Ladbykongens Øl, brygget af Munkebo Mikrobryg, modtager 5 flotte stjerner ud af 6 mulige i Ekstrabladets artikel om ugens mest spændende øl. Her skriver anmelder Ole Madsen, redaktør af Ølentusiasten, blandt andet:

"Den fuldfede porter er ganske imødekommende med indslag af chokolade, kaffe og vanilje med en behagelig tør afslutning. Den sortbrune øl er et velsmagende lys i mørket."

Ladbykongens øl bliver bedømt i artiklen 'Weekendens bedste øl', hvor der er fokus på porter og stout også kaldet sort øl  - eller som i artiklen: sort livseliksir. Forfatteren til artiklen gør da også netop opmærksom på, at årstiden indbyder til de mørke øl, som både er fuld af velsmag og ofte alkoholmæssigt varmende.

Ladbykongens Øl er en porter på 6, 5 %. Den er brygget masser af mørk malte, havre og ristede egetræspåner fra skibsbyggeriet. Øllen kan købes på Vikingemuseet Ladby.

Læs artiklen i Ekstrabladet her

Munkebo Mikrobryg

Lad dine sanser blive udfordret
9. april 2019

Hvad er der i spanden?

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.