Skibet males

21. september 2015 | Vikingemuseet Ladby

Det nye Ladby-skib males

Over det næste stykke tid vil kopien af Ladbyskibet undergå en forvandling. Vi er begyndt at male de øverste tre bordplanker blå og gule. Malingen er linolie blandet med indigo og okker.

Onsdag havde vi besøg af malermester Niels Jantzen fra Kerteminde, som fortalte om at arbejde med linolie. Han medbragte de farver som Vikingemuseet Ladby i samarbejde med eksperterne på Vikingeskibsmuseet i Roskilde har fastlagt som et bud på Ladbyskibets farver.

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.