Vikingemuseet besøger OUH

18. november 2015 | Vikingemuseet Ladby

Vikingemuseet besøger OUH

I fredags besøgte Vikingemuseet Formidlere, Anja Nielsen og Lene Feveile, Odense Universitetshospitals børneafdeling. Her blev der lavet flaskeskibe, Thorshamre og skrevet runer.

Der blev snakket en masse om vikinger, og om hvad der foregik i Ladby for mere end 1.000 år siden med de indlagt børn.

Det var en rigtig dejlig formiddag.

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.