Mens vi venter på søsætningen

12. maj 2016 | Vikingemuseet Ladby

Foto: Emil Andresen

Der er ikke længe til: Den store søsætning af det smukke vikingeskib. Det sker på lørdag den 14. maj. Læs mere og se programmet her.

Og mens vi venter spændt, får du lige lidt dugfriske fotos af skibet, der ligger og venter på både navn og søsætning.

Vikingeskib

Vikingeskib2

Vikingeskib4

Vikingeskib5

Vikingeskib6

Vikingeskib7

Titusindvis af detektorfund skaber unik viden
7. august 2019
Landskab & Arkæologi

Med et overblik over 26.000 detektorfund skaber ny rapport et bagtæppe for at forstå blandt andet placeringen af Ladby-graven.

Ladbydragen på sommertogt
12. juli 2019

For første gang sejler Ladbydragen denne sommer på et længere togt på de åbne farvande.

Er du vores nye formidlingsinspektør?
21. juni 2019

Jobopslag: Vikingemuseet Ladby søger ny formidlingsinspektør. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Ansøgningsfrist 15. august.

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.