Mens vi venter på søsætningen

12. maj 2016 | Vikingemuseet Ladby

Foto: Emil Andresen

Der er ikke længe til: Den store søsætning af det smukke vikingeskib. Det sker på lørdag den 14. maj. Læs mere og se programmet her.

Og mens vi venter spændt, får du lige lidt dugfriske fotos af skibet, der ligger og venter på både navn og søsætning.

Vikingeskib

Vikingeskib2

Vikingeskib4

Vikingeskib5

Vikingeskib6

Vikingeskib7

Arkæologisk adventskalender
18. november 2019

Årets arkæologiske adventskalender præsenterer nye fantastiske detektorfund fundet i det forgangne år af dygtige detektorfolk.

Ny flot bog om vikingetiden
16. oktober 2019

Arkæolog Jeanette Varberg fortæller på 576 sider historien om vikingerne. Find bogen i museumsbutikken.

Spøgelsesskibet finalist til Den Fynske Kulturpris
15. oktober 2019

Vikingeskibet af lys og vand i Munkebo er blandt de fem finalister til Den Fynske Kulturpris.

Sværdslag og øksehug på Vikingemuseet
12. september 2019

Nyt vikingeevent på Fyn: Vikingemuseet Ladby har inviteret danske vikingekrigere på træningslejr. Til glæde for såvel krigere som publikum.