Ladbydragen indstillet til Den Fynske Kulturpris

29. juni 2017 | Vikingemuseet Ladby

Vores smukke Ladbydrage er netop blevet indstillet til Den Fynske Kulturpris af Kerteminde Kommune. Det er vi selvfølgelig meget stolte af.

Den Fynske Kulturpris uddeles hvert år af Kulturregion Fyn. Om prisen skriver Kulturregion Fyn på deres hjemmeside:

”Kulturregion Fyn uddeler hvert år Den Fynske Kulturpris. Prisen uddeles enten til en kulturbegivenhed eller et værk, som er af særlig høj kunstnerisk kvalitet, forstået på den måde, at det i årets løb har appelleret til et bredt publikum samt betaget publikum og givet dem en unik oplevelse inden for sin genre. Med Den Fynske Kulturpris følger 75.000 kroner.”

Ladbydragen blev efter fem år færdigbygget og søsat for første gang i maj 2016. Nu ligger den i vandet hele sommerhalvåret. Om efteråret bliver skibet trukket på land for at blive restaureret og passet.

Vi håber, at de kan se kvaliteterne i Ladbydragen og venter spændt.

Lad dine sanser blive udfordret
9. april 2019

Hvad er der i spanden?

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.