05. december 2018 | Vikingemuseet Ladby

...og nu kan det ses på Vikingemuseet Ladby i den nye udstilling "Munkebo Bakke - en del af Ladbykongens Verden". Udstillingen viser de flotteste fund fra udgravningerne på Munkebo Bakke i 2015, 2017 og 2018.

Fredag d. 30/11 var der inviteret til åbning af udstillingen, og det blev lidt af et tilløbsstykke, da mere end 100 gæster mødte op.

Se fotoserien fra åbningen. Tak til fotograf Emil Andresen, www.fotobiksen.dk

Vikingemuseet Ladby genåbner 26. maj
8. maj 2020

Efter regeringens udmelding af dags dato glæder vi os til snart at kunne åbne Vikingemuseet Ladby igen.

Museet holder fortsat lukket
7. april 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer er aflyst.

Hjælp til skoletid i hjemmet
16. marts 2020

Er hele familien hjemme på grund af lukkede skoler? Så kommer Vikingemuseet Ladby med hjælp!

Museet holder lukket
12. marts 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 13. april, og alle arrangementer i perioden er aflyst.