05. december 2018 | Vikingemuseet Ladby

...og nu kan det ses på Vikingemuseet Ladby i den nye udstilling "Munkebo Bakke - en del af Ladbykongens Verden". Udstillingen viser de flotteste fund fra udgravningerne på Munkebo Bakke i 2015, 2017 og 2018.

Fredag d. 30/11 var der inviteret til åbning af udstillingen, og det blev lidt af et tilløbsstykke, da mere end 100 gæster mødte op.

Se fotoserien fra åbningen. Tak til fotograf Emil Andresen, www.fotobiksen.dk

Vikingerne gik under jorden for at arbejde
24. februar 2020

To grubehuse på vej på Vikingemuseet Ladby.

Gravpladsområdet omkring Ladby-gravhøjen undersøges
5. februar 2020

I lørdags blev første etape af en planlagt undersøgelse af området omkring Ladbygraven gennemført. Nu venter yderligere undersøgelser for at museet kan få overblik Ladbygravens kontekst.

Vinterferie med vikingemode til kriger og husfrue
28. januar 2020

Så er vinterferien lige på trapperne og Vikingemuseet Ladby gør klar til at modtage både store og små gæster under overskriften ”Klædt på til kamp og kødgryder”.

Ny landskabsudstilling om vikingernes skibe
7. januar 2020

Landskabet omkring Ladbyhøjen er medspiller i ny udstilling på Vikingemuseet om udviklingen indenfor skibsbyggeri i vikingetiden.