Flot donation fra frimurerne

18. maj 2018 | Vikingemuseet Ladby

Med moderne sikkerhedsudstyr er Ladbydragen tættere på at kunne komme ud på åbent hav.

Tirsdag d. 15 maj havde museet besøg af Frimurerlogen fra Kerteminde og Odense. Med sig havde de en flot donation på 20.000 kr. til Ladbyskibet - til bl.a. sikkerhedsudstyr, madlavningsudstyr m.m. når skibet skal ud på bølgen blå. Tusinde tak fra Vikingemuseet Ladby og Ladby Skibslaug.

”Det er et godt skub på vejen til at realisere drømmen om at få Ladbydragen ud på det åbne hav”, siger Claus Frederik Sørensen, der er leder af Vikingemuseet Ladby, og som modtog pengene fra Frimurlogen på museet.

Højt på prioriteringslisten for pengene står bl.a. radioudstyr, GPS, lanterner, pulverslukker og nødraketter.

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.