Flot donation fra frimurerne

18. maj 2018 | Vikingemuseet Ladby

Med moderne sikkerhedsudstyr er Ladbydragen tættere på at kunne komme ud på åbent hav.

Tirsdag d. 15 maj havde museet besøg af Frimurerlogen fra Kerteminde og Odense. Med sig havde de en flot donation på 20.000 kr. til Ladbyskibet - til bl.a. sikkerhedsudstyr, madlavningsudstyr m.m. når skibet skal ud på bølgen blå. Tusinde tak fra Vikingemuseet Ladby og Ladby Skibslaug.

”Det er et godt skub på vejen til at realisere drømmen om at få Ladbydragen ud på det åbne hav”, siger Claus Frederik Sørensen, der er leder af Vikingemuseet Ladby, og som modtog pengene fra Frimurlogen på museet.

Højt på prioriteringslisten for pengene står bl.a. radioudstyr, GPS, lanterner, pulverslukker og nødraketter.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.

Ladbykongen har fået sin egen mjød
4. september 2018

Ladbykongens mjød kan drikkes som en liflig aperitif - med eller uden kvan.

Digital vind i sejlet
29. august 2018

Skoleelever skal puste digital vind i sejlet på Ladbyskibet og vække vikingernes historie til live gennem kunst, digitale medier og augmented reality.

Ladbydragen drager på mini-sommertogt
11. juli 2018

Vil have fast base i Kerteminde i hele uge 29.