Flot donation fra frimurerne

18. maj 2018 | Vikingemuseet Ladby

Med moderne sikkerhedsudstyr er Ladbydragen tættere på at kunne komme ud på åbent hav.

Tirsdag d. 15 maj havde museet besøg af Frimurerlogen fra Kerteminde og Odense. Med sig havde de en flot donation på 20.000 kr. til Ladbyskibet - til bl.a. sikkerhedsudstyr, madlavningsudstyr m.m. når skibet skal ud på bølgen blå. Tusinde tak fra Vikingemuseet Ladby og Ladby Skibslaug.

”Det er et godt skub på vejen til at realisere drømmen om at få Ladbydragen ud på det åbne hav”, siger Claus Frederik Sørensen, der er leder af Vikingemuseet Ladby, og som modtog pengene fra Frimurlogen på museet.

Højt på prioriteringslisten for pengene står bl.a. radioudstyr, GPS, lanterner, pulverslukker og nødraketter.

Lad dine sanser blive udfordret
9. april 2019

Hvad er der i spanden?

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.