Flot donation fra frimurerne

18. maj 2018 | Vikingemuseet Ladby

Med moderne sikkerhedsudstyr er Ladbydragen tættere på at kunne komme ud på åbent hav.

Tirsdag d. 15 maj havde museet besøg af Frimurerlogen fra Kerteminde og Odense. Med sig havde de en flot donation på 20.000 kr. til Ladbyskibet - til bl.a. sikkerhedsudstyr, madlavningsudstyr m.m. når skibet skal ud på bølgen blå. Tusinde tak fra Vikingemuseet Ladby og Ladby Skibslaug.

”Det er et godt skub på vejen til at realisere drømmen om at få Ladbydragen ud på det åbne hav”, siger Claus Frederik Sørensen, der er leder af Vikingemuseet Ladby, og som modtog pengene fra Frimurlogen på museet.

Højt på prioriteringslisten for pengene står bl.a. radioudstyr, GPS, lanterner, pulverslukker og nødraketter.

Ladbydragen snart med sejl
13. juni 2018

Ladbydragen skal snart ud at sejle med sejl. Museets frivillige sejlere har været på kursus i Roskilde.

Nye udgravninger på Munkebo Bakke
12. juni 2018
Landskab & Arkæologi

Så graver vores arkæologer igen på Munkebo Bakke. Denne gang der, hvor Bakkegården lå indtil for nyligt.

Vikingerne kommer til Kerteminde under Kirsebærfestivalen
25. maj 2018

Renæssancehavnen vil være fuld af vikingeaktiviteter under Kirsebærfestivalen.

Flot donation fra frimurerne
18. maj 2018