Flot donation fra frimurerne

18. maj 2018 | Vikingemuseet Ladby

Med moderne sikkerhedsudstyr er Ladbydragen tættere på at kunne komme ud på åbent hav.

Tirsdag d. 15 maj havde museet besøg af Frimurerlogen fra Kerteminde og Odense. Med sig havde de en flot donation på 20.000 kr. til Ladbyskibet - til bl.a. sikkerhedsudstyr, madlavningsudstyr m.m. når skibet skal ud på bølgen blå. Tusinde tak fra Vikingemuseet Ladby og Ladby Skibslaug.

”Det er et godt skub på vejen til at realisere drømmen om at få Ladbydragen ud på det åbne hav”, siger Claus Frederik Sørensen, der er leder af Vikingemuseet Ladby, og som modtog pengene fra Frimurlogen på museet.

Højt på prioriteringslisten for pengene står bl.a. radioudstyr, GPS, lanterner, pulverslukker og nødraketter.

Ladbydragen drager på mini-sommertogt
11. juli 2018

Vil have fast base i Kerteminde i hele uge 29.

Vikingelege i sommervarmen
5. juli 2018

Skal du finde på noget sjovt med familien eller vennerne i sommerferien? Så prøv at lege en af disse fire lege fra vikingetiden!

Ladbytapetet nomineret til fynsk kulturpris
4. juli 2018

Kerteminde Kommune har indstillet Ladbytapetet til Den Fynske Kulturpris 2018.

Stor vikingehal fundet på Munkebo Bakke
29. juni 2018

Den største vikingetidshal på Fyn vidner om Munkebo Bakke strategiske betydning i vikingetiden.