Kender du dine guder og jætter?

04. december 2018 | Vikingemuseet Ladby

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Vikingemuseets facebook-julekalender 2018 handler om de nordiske guder og deres modsætninger, jætterne. Hver dag i december måned præsenteres du for henholdsvis en gud og en jætte, og du kan læse om deres, ofte dramatiske, historie samt blive klogere på deres helt særlige egenskaber.

Samtidig præsenteres dagens billede og dagens genstand.

Find vores facebook-side her.

Lad dine sanser blive udfordret
9. april 2019

Hvad er der i spanden?

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.