Kender du dine guder og jætter?

04. december 2018 | Vikingemuseet Ladby

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Vikingemuseets facebook-julekalender 2018 handler om de nordiske guder og deres modsætninger, jætterne. Hver dag i december måned præsenteres du for henholdsvis en gud og en jætte, og du kan læse om deres, ofte dramatiske, historie samt blive klogere på deres helt særlige egenskaber.

Samtidig præsenteres dagens billede og dagens genstand.

Find vores facebook-side her.

Arkæologisk adventskalender
18. november 2019

Årets arkæologiske adventskalender præsenterer nye fantastiske detektorfund fundet i det forgangne år af dygtige detektorfolk.

Ny flot bog om vikingetiden
16. oktober 2019

Arkæolog Jeanette Varberg fortæller på 576 sider historien om vikingerne. Find bogen i museumsbutikken.

Spøgelsesskibet finalist til Den Fynske Kulturpris
15. oktober 2019

Vikingeskibet af lys og vand i Munkebo er blandt de fem finalister til Den Fynske Kulturpris.

Sværdslag og øksehug på Vikingemuseet
12. september 2019

Nyt vikingeevent på Fyn: Vikingemuseet Ladby har inviteret danske vikingekrigere på træningslejr. Til glæde for såvel krigere som publikum.