Kender du dine guder og jætter?

04. december 2018 |

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Vikingemuseets facebook-julekalender 2018 handler om de nordiske guder og deres modsætninger, jætterne. Hver dag i december måned præsenteres du for henholdsvis en gud og en jætte, og du kan læse om deres, ofte dramatiske, historie samt blive klogere på deres helt særlige egenskaber.

Samtidig præsenteres dagens billede og dagens genstand.

Find vores facebook-side her.

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.