Kender du dine guder og jætter?

04. december 2018 | Vikingemuseet Ladby

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Vikingemuseets facebook-julekalender 2018 handler om de nordiske guder og deres modsætninger, jætterne. Hver dag i december måned præsenteres du for henholdsvis en gud og en jætte, og du kan læse om deres, ofte dramatiske, historie samt blive klogere på deres helt særlige egenskaber.

Samtidig præsenteres dagens billede og dagens genstand.

Find vores facebook-side her.

Vikingerne gik under jorden for at arbejde
24. februar 2020

To grubehuse på vej på Vikingemuseet Ladby.

Gravpladsområdet omkring Ladby-gravhøjen undersøges
5. februar 2020

I lørdags blev første etape af en planlagt undersøgelse af området omkring Ladbygraven gennemført. Nu venter yderligere undersøgelser for at museet kan få overblik Ladbygravens kontekst.

Vinterferie med vikingemode til kriger og husfrue
28. januar 2020

Så er vinterferien lige på trapperne og Vikingemuseet Ladby gør klar til at modtage både store og små gæster under overskriften ”Klædt på til kamp og kødgryder”.

Ny landskabsudstilling om vikingernes skibe
7. januar 2020

Landskabet omkring Ladbyhøjen er medspiller i ny udstilling på Vikingemuseet om udviklingen indenfor skibsbyggeri i vikingetiden.