Kender du dine guder og jætter?

04. december 2018 | Vikingemuseet Ladby

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Vikingemuseets facebook-julekalender 2018 handler om de nordiske guder og deres modsætninger, jætterne. Hver dag i december måned præsenteres du for henholdsvis en gud og en jætte, og du kan læse om deres, ofte dramatiske, historie samt blive klogere på deres helt særlige egenskaber.

Samtidig præsenteres dagens billede og dagens genstand.

Find vores facebook-side her.

Vikingemuseet Ladby genåbner 26. maj
8. maj 2020

Efter regeringens udmelding af dags dato glæder vi os til snart at kunne åbne Vikingemuseet Ladby igen.

Museet holder fortsat lukket
7. april 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer er aflyst.

Hjælp til skoletid i hjemmet
16. marts 2020

Er hele familien hjemme på grund af lukkede skoler? Så kommer Vikingemuseet Ladby med hjælp!

Museet holder lukket
12. marts 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 13. april, og alle arrangementer i perioden er aflyst.