Ladbydragen drager på mini-sommertogt

11. juli 2018 | Vikingemuseet Ladby

Ladbydragen deltager i dette års Kirsebærfestival, og får fast base i Kerteminde i hele uge 29.

Ladbydragen, der er en præcis 1:1 kopi af Ladbyskibet, vil opholde sig i byen under festivalen, der finder sted 20.-22. juli. Men allerede onsdag d. 11. juli forlader skibet Vikingmuseet Ladby for at sejle til Kerteminde, hvor det vil have base i ugen op til Kirsebærfestivalen. Herfra vil  skibets mandskab foretage dagsudflugter med skibet i Kerteminde Bugt og Storebælt, og øve sig i at sejle for sejl.

Fra mandag d. 23. juli vil Ladbydragen atter være at finde på sin faste plads ved Vikingmuseet Ladby.

Arkæologisk adventskalender
18. november 2019

Årets arkæologiske adventskalender præsenterer nye fantastiske detektorfund fundet i det forgangne år af dygtige detektorfolk.

Ny flot bog om vikingetiden
16. oktober 2019

Arkæolog Jeanette Varberg fortæller på 576 sider historien om vikingerne. Find bogen i museumsbutikken.

Spøgelsesskibet finalist til Den Fynske Kulturpris
15. oktober 2019

Vikingeskibet af lys og vand i Munkebo er blandt de fem finalister til Den Fynske Kulturpris.

Sværdslag og øksehug på Vikingemuseet
12. september 2019

Nyt vikingeevent på Fyn: Vikingemuseet Ladby har inviteret danske vikingekrigere på træningslejr. Til glæde for såvel krigere som publikum.