Ladbydragen drager på mini-sommertogt

11. juli 2018 | Vikingemuseet Ladby

Ladbydragen deltager i dette års Kirsebærfestival, og får fast base i Kerteminde i hele uge 29.

Ladbydragen, der er en præcis 1:1 kopi af Ladbyskibet, vil opholde sig i byen under festivalen, der finder sted 20.-22. juli. Men allerede onsdag d. 11. juli forlader skibet Vikingmuseet Ladby for at sejle til Kerteminde, hvor det vil have base i ugen op til Kirsebærfestivalen. Herfra vil  skibets mandskab foretage dagsudflugter med skibet i Kerteminde Bugt og Storebælt, og øve sig i at sejle for sejl.

Fra mandag d. 23. juli vil Ladbydragen atter være at finde på sin faste plads ved Vikingmuseet Ladby.

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.