Ladbydragen søsat med kampshow og hveder

08. maj 2018 | Vikingemuseet Ladby

Det rekonstruerede Ladbyskib, Ladbydragen, ligger nu atter i sit rette element efter søsætningen på St. Bededagsaften.

Mange 100 mennesker deltog i årets søsætning af Ladbydragen på Vikingemuseet torsdag den 26. april. Og der var da også noget at komme efter! Man kunne få en tur på en islandsk hest, se Palna Thokes Friemænds kampshow, spise varme hveder med smør, kaste med spyd og skyde med bue.

Fotos herover er taget af fotograf Emil Andresen.

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.