Ladbydragen søsat med kampshow og hveder

08. maj 2018 | Vikingemuseet Ladby

Det rekonstruerede Ladbyskib, Ladbydragen, ligger nu atter i sit rette element efter søsætningen på St. Bededagsaften.

Mange 100 mennesker deltog i årets søsætning af Ladbydragen på Vikingemuseet torsdag den 26. april. Og der var da også noget at komme efter! Man kunne få en tur på en islandsk hest, se Palna Thokes Friemænds kampshow, spise varme hveder med smør, kaste med spyd og skyde med bue.

Fotos herover er taget af fotograf Emil Andresen.

Vikingerne kommer til Kerteminde under Kirsebærfestivalen
25. maj 2018

Renæssancehavnen vil være fuld af vikingeaktiviteter under Kirsebærfestivalen.

Flot donation fra frimurerne
18. maj 2018

Med moderne sikkerhedsudstyr er Ladbydragen tættere på at kunne komme ud på åbent hav.

Ladbydragen søsat med kampshow og hveder
8. maj 2018

Nyt vikingehus på Bytoften klar til sommer
21. marts 2018
Landskab & Arkæologi

Første spadestik er taget til et nyt vikingehus, der skal binde Bytoften sammen som et spændende og rekreativt område, der emmer af historie.