Ladbydragen søsat med kampshow og hveder

08. maj 2018 | Vikingemuseet Ladby

Det rekonstruerede Ladbyskib, Ladbydragen, ligger nu atter i sit rette element efter søsætningen på St. Bededagsaften.

Mange 100 mennesker deltog i årets søsætning af Ladbydragen på Vikingemuseet torsdag den 26. april. Og der var da også noget at komme efter! Man kunne få en tur på en islandsk hest, se Palna Thokes Friemænds kampshow, spise varme hveder med smør, kaste med spyd og skyde med bue.

Fotos herover er taget af fotograf Emil Andresen.

Lad dine sanser blive udfordret
9. april 2019

Hvad er der i spanden?

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.