Ladbytapetet nomineret til fynsk kulturpris

04. juli 2018 | Vikingemuseet Ladby

Kerteminde Kommune har indstillet Ladbytapetet til Den Fynske Kulturpris 2018.

"Vi er så vanvittig stolte her på Vikingemuseet, siger afdelingsleder Claus Frederik Sørensen.

Også Inge Svensmark, der var initivativtager og primus motor på Ladbytapetet er begejstret:

"Jeg havde ingen forestilling om, at det var noget, som Ladbytapetet kunne komme i betragtning til. Det lyder, som om vi er det eneste håndværksarbejde blandt de nominerede", fortæller hun til Kjerteminde Avis.

De fynske kommuner har hver nomineret to kandidater til Den Fynske Kulturpris. Nu skal en fagjury skære antallet af nominerede ned til 5, hvoraf en vinder findes.

Læs mere om Den Fynske Kulturpris her.

Hjælp til skoletid i hjemmet
16. marts 2020

Er hele familien hjemme på grund af lukkede skoler? Så kommer Vikingemuseet Ladby med hjælp!

Museet holder lukket
12. marts 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 13. april, og alle arrangementer i perioden er aflyst.

Vikingerne gik under jorden for at arbejde
24. februar 2020

To grubehuse på vej på Vikingemuseet Ladby.

Gravpladsområdet omkring Ladby-gravhøjen undersøges
5. februar 2020

I lørdags blev første etape af en planlagt undersøgelse af området omkring Ladbygraven gennemført. Nu venter yderligere undersøgelser for at museet kan få overblik Ladbygravens kontekst.