Ladbytapetet nomineret til fynsk kulturpris

04. juli 2018 | Vikingemuseet Ladby

Kerteminde Kommune har indstillet Ladbytapetet til Den Fynske Kulturpris 2018.

"Vi er så vanvittig stolte her på Vikingemuseet, siger afdelingsleder Claus Frederik Sørensen.

Også Inge Svensmark, der var initivativtager og primus motor på Ladbytapetet er begejstret:

"Jeg havde ingen forestilling om, at det var noget, som Ladbytapetet kunne komme i betragtning til. Det lyder, som om vi er det eneste håndværksarbejde blandt de nominerede", fortæller hun til Kjerteminde Avis.

De fynske kommuner har hver nomineret to kandidater til Den Fynske Kulturpris. Nu skal en fagjury skære antallet af nominerede ned til 5, hvoraf en vinder findes.

Læs mere om Den Fynske Kulturpris her.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.

Ladbykongen har fået sin egen mjød
4. september 2018

Ladbykongens mjød kan drikkes som en liflig aperitif - med eller uden kvan.

Digital vind i sejlet
29. august 2018

Skoleelever skal puste digital vind i sejlet på Ladbyskibet og vække vikingernes historie til live gennem kunst, digitale medier og augmented reality.

Ladbydragen drager på mini-sommertogt
11. juli 2018

Vil have fast base i Kerteminde i hele uge 29.