Ladbytapetet nomineret til fynsk kulturpris

04. juli 2018 | Vikingemuseet Ladby

Kerteminde Kommune har indstillet Ladbytapetet til Den Fynske Kulturpris 2018.

"Vi er så vanvittig stolte her på Vikingemuseet, siger afdelingsleder Claus Frederik Sørensen.

Også Inge Svensmark, der var initivativtager og primus motor på Ladbytapetet er begejstret:

"Jeg havde ingen forestilling om, at det var noget, som Ladbytapetet kunne komme i betragtning til. Det lyder, som om vi er det eneste håndværksarbejde blandt de nominerede", fortæller hun til Kjerteminde Avis.

De fynske kommuner har hver nomineret to kandidater til Den Fynske Kulturpris. Nu skal en fagjury skære antallet af nominerede ned til 5, hvoraf en vinder findes.

Læs mere om Den Fynske Kulturpris her.

Arkæologisk adventskalender
18. november 2019

Årets arkæologiske adventskalender præsenterer nye fantastiske detektorfund fundet i det forgangne år af dygtige detektorfolk.

Ny flot bog om vikingetiden
16. oktober 2019

Arkæolog Jeanette Varberg fortæller på 576 sider historien om vikingerne. Find bogen i museumsbutikken.

Spøgelsesskibet finalist til Den Fynske Kulturpris
15. oktober 2019

Vikingeskibet af lys og vand i Munkebo er blandt de fem finalister til Den Fynske Kulturpris.

Sværdslag og øksehug på Vikingemuseet
12. september 2019

Nyt vikingeevent på Fyn: Vikingemuseet Ladby har inviteret danske vikingekrigere på træningslejr. Til glæde for såvel krigere som publikum.