Ladbytapetet nomineret til fynsk kulturpris

04. juli 2018 | Vikingemuseet Ladby

Kerteminde Kommune har indstillet Ladbytapetet til Den Fynske Kulturpris 2018.

"Vi er så vanvittig stolte her på Vikingemuseet, siger afdelingsleder Claus Frederik Sørensen.

Også Inge Svensmark, der var initivativtager og primus motor på Ladbytapetet er begejstret:

"Jeg havde ingen forestilling om, at det var noget, som Ladbytapetet kunne komme i betragtning til. Det lyder, som om vi er det eneste håndværksarbejde blandt de nominerede", fortæller hun til Kjerteminde Avis.

De fynske kommuner har hver nomineret to kandidater til Den Fynske Kulturpris. Nu skal en fagjury skære antallet af nominerede ned til 5, hvoraf en vinder findes.

Læs mere om Den Fynske Kulturpris her.

Sværdslag og øksehug på Vikingemuseet
12. september 2019

Nyt vikingeevent på Fyn: Vikingemuseet Ladby har inviteret danske vikingekrigere på træningslejr. Til glæde for såvel krigere som publikum.

Titusindvis af detektorfund skaber unik viden
7. august 2019
Landskab & Arkæologi

Med et overblik over 26.000 detektorfund skaber ny rapport et bagtæppe for at forstå blandt andet placeringen af Ladby-graven.

Ladbydragen på sommertogt
12. juli 2019

For første gang sejler Ladbydragen denne sommer på et længere togt på de åbne farvande.

Er du vores nye formidlingsinspektør?
21. juni 2019

Jobopslag: Vikingemuseet Ladby søger ny formidlingsinspektør. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Ansøgningsfrist 15. august.