Ladbytapetet nomineret til fynsk kulturpris

04. juli 2018 | Vikingemuseet Ladby

Kerteminde Kommune har indstillet Ladbytapetet til Den Fynske Kulturpris 2018.

"Vi er så vanvittig stolte her på Vikingemuseet, siger afdelingsleder Claus Frederik Sørensen.

Også Inge Svensmark, der var initivativtager og primus motor på Ladbytapetet er begejstret:

"Jeg havde ingen forestilling om, at det var noget, som Ladbytapetet kunne komme i betragtning til. Det lyder, som om vi er det eneste håndværksarbejde blandt de nominerede", fortæller hun til Kjerteminde Avis.

De fynske kommuner har hver nomineret to kandidater til Den Fynske Kulturpris. Nu skal en fagjury skære antallet af nominerede ned til 5, hvoraf en vinder findes.

Læs mere om Den Fynske Kulturpris her.

Ladbydragen drager på mini-sommertogt
11. juli 2018

Vil have fast base i Kerteminde i hele uge 29.

Vikingelege i sommervarmen
5. juli 2018

Skal du finde på noget sjovt med familien eller vennerne i sommerferien? Så prøv at lege en af disse fire lege fra vikingetiden!

Ladbytapetet nomineret til fynsk kulturpris
4. juli 2018

Kerteminde Kommune har indstillet Ladbytapetet til Den Fynske Kulturpris 2018.

Stor vikingehal fundet på Munkebo Bakke
29. juni 2018

Den største vikingetidshal på Fyn vidner om Munkebo Bakke strategiske betydning i vikingetiden.