Er du vores nye formidlingsinspektør?

21. juni 2019 | Vikingemuseet Ladby

Vikingemuseet Ladby søger ny formidlingsinspektør. Stillingen er på 37 timer ugentligt og ledig til besættelse fra den 1.10.2019 eller snarest derefter.

Vikingemuseet Ladby er en del af Landskab & Arkæologi – Østfyns Museer. Udover faste medarbejdere og studentermedhjælpere har ca. 75 frivillige brugere deres daglige gang på museet, hvor de er aktive med rundvisninger, dragtsyning, byggeri og sejlads m.m.

Vikingemuseet Ladby formidler historien om Ladbykongen, der omkring 925 blev gravlagt i sit prægtige vikingeskib med rige gravgaver. Vores formidling centrerer sig omkring ”kongen i graven” - hans liv og virke.

Aktuelt arbejder museet med spændende udvidelsesplaner, der bl.a. indbefatter helt ny formidling i landskabet. Vil du være med til at udvikle og realisere sådanne planer, er denne stilling måske noget for dig?

Aften-, weekend- og feriearbejde i forbindelse med særlige formidlingsaktiviteter vil forekomme.

Derudover forventer vi, at du:

• Har en baggrund som arkæolog, historiker eller lignende museumsrelevant uddannelse
  • Brænder for Danmarks vikingetid
  • Har erfaring med projektledelse
  • Er klar til at tage en aktiv rolle i den daglige formidling med rundvisninger, skoletjenestearbejde, udstillingsarbejde m.m.
  • Ser en styrke i at arbejde med frivillige brugere

Vi tilbyder, at du:

• Bliver en del af museets professionelle og fagligt mangfoldige formidlingsteam
  • Får ansvar og mulighed for at præge det daglige arbejde på museet
  • Får stor variation i arbejdsopgaver
  • Mulighed for at indgå i et aktivt og passioneret lokalmiljø

Der er tale om en fast stilling uden tidsbegrænsning.

For yderligere information kontakt afdelingsleder Claus Frederik Sørensen: cfrs@ostfynsmuseer.dk Tlf. 2396 9980.

Ansøgning med CV og kontaktoplysninger sendes til cfrs@ostfynsmuseer.dk. Ansøgningsfrist: 15. august 2019. (Ansættelsessamtaler afholdes i starten af uge 35).

Er du vores nye formidlingsinspektør?
21. juni 2019

Jobopslag: Vikingemuseet Ladby søger ny formidlingsinspektør. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Ansøgningsfrist 15. august.

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.