Ny flot bog om vikingetiden

16. oktober 2019 |

Nu kan du købe Jeanette Varbergs nye og allerede meget roste udgivelse "Viking - Ran, ild og sværd" i Vikingemuseets butik og i vores webshop

Bogen dækker 800 års historie fra Romerrigets fald og til de første korstog. Det er en bred fortælling om vikingetiden, hvor Nordens krigere satte sejl i jagten på guld, ære og i sidste ende nyt land.

Bogen er en rigtig moppedreng på 576 sider, og koster 399 kr.

Jeanette Varberg (f. 1978) er arkæolog og arbejder på Nationalmuseet. Hun har medvirket i tv-udsendelser, radioprogrammer og holder foredrag landet rundt.

Arkæologisk adventskalender
18. november 2019

Årets arkæologiske adventskalender præsenterer nye fantastiske detektorfund fundet i det forgangne år af dygtige detektorfolk.

Ny flot bog om vikingetiden
16. oktober 2019

Arkæolog Jeanette Varberg fortæller på 576 sider historien om vikingerne. Find bogen i museumsbutikken.

Spøgelsesskibet finalist til Den Fynske Kulturpris
15. oktober 2019

Vikingeskibet af lys og vand i Munkebo er blandt de fem finalister til Den Fynske Kulturpris.

Sværdslag og øksehug på Vikingemuseet
12. september 2019

Nyt vikingeevent på Fyn: Vikingemuseet Ladby har inviteret danske vikingekrigere på træningslejr. Til glæde for såvel krigere som publikum.