Museet holder fortsat lukket

07. april 2020 | Vikingemuseet Ladby

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer er aflyst.

På grund af myndighedernes krav og anbefalinger i denne corona-ti holder Vikingemuseet Ladby lukket. Indtil videre til og med 10. maj. Alle arrangementer indtil da er aflyst.

Desuden har vi på Vikingemuseet set os nødsaget til at aflyse alle arrangementer, der skulle have fundet sted før 15. maj.

Vikingemuseet Ladby genåbner 26. maj
8. maj 2020

Efter regeringens udmelding af dags dato glæder vi os til snart at kunne åbne Vikingemuseet Ladby igen.

Museet holder fortsat lukket
7. april 2020

Hjælp til skoletid i hjemmet
16. marts 2020

Er hele familien hjemme på grund af lukkede skoler? Så kommer Vikingemuseet Ladby med hjælp!

Museet holder lukket
12. marts 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 13. april, og alle arrangementer i perioden er aflyst.