Museet holder lukket

12. marts 2020 | Vikingemuseet Ladby

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 13. april, og alle arrangementer er aflyst.

På grund af myndighedernes vejledning og anbefalinger holder alle Østfyns Museers besøgssteder lukket indtil videre til og med 13. april. Desuden har vi på Vikingemuseet set os nødsaget til at aflyse alle arrangementer, der skulle have fundet sted før 15. maj.

Hjælp til skoletid i hjemmet
16. marts 2020

Er hele familien hjemme på grund af lukkede skoler? Så kommer Vikingemuseet Ladby med hjælp!

Museet holder lukket
12. marts 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 13. april, og alle arrangementer i perioden er aflyst.

Vikingerne gik under jorden for at arbejde
24. februar 2020

To grubehuse på vej på Vikingemuseet Ladby.

Gravpladsområdet omkring Ladby-gravhøjen undersøges
5. februar 2020

I lørdags blev første etape af en planlagt undersøgelse af området omkring Ladbygraven gennemført. Nu venter yderligere undersøgelser for at museet kan få overblik Ladbygravens kontekst.