Vikingemuseet Ladby genåbner 26. maj

08. maj 2020 | Vikingemuseet Ladby

Efter regeringens udmelding af dags dato glæder vi os til snart at kunne åbne Vikingemuseet Ladby igen.

Vikingemuseet Ladby har som så mange andre dele af landet været lukket siden 12. marts på grund af corona-krisen. Men nu kan vi snart åbne dørene for gæster igen. Efter regeringens udmelding af dags dato forventer vi at kunne genåbne Vikingemuseet Ladby for publikum tirsdag den 26. maj.

Op til åbningen sørger vi for afmærkninger og plexiglas for at sikre afstand mellem personale og gæster samt gæsterne imellem.

Vikingemuseet Ladby genåbner 26. maj
8. maj 2020

Museet holder fortsat lukket
7. april 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer er aflyst.

Hjælp til skoletid i hjemmet
16. marts 2020

Er hele familien hjemme på grund af lukkede skoler? Så kommer Vikingemuseet Ladby med hjælp!

Museet holder lukket
12. marts 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 13. april, og alle arrangementer i perioden er aflyst.