Kystturisternes tilfredshed

10. juni 2014 | Johannes Larsen Museet

Kerteminde er en kystby - og dermed en turistby om sommeren. Museernes højsæson er selvfølgelig af den grund sommerhalvåret, hvor strand og sol kombineres med kultur- og naturoplevelser i den lille fiskerby.

Som alle andre byer, hvor turismen har stor betydning, vil Kerteminde by og herunder museerne som kulturelle aktører gerne højne standarden og forbedre forholdene for de mange turister, der slår vejen forbi i løbet af sommeren. Ligesom sidste år, vil der derfor i år blive gennemført en tilfredshedsanalyse blandt byens kystturister.

Helt konkret betyder analysen, at folk fra diverse analyseinstitutter i løbet af sommeren vil interviewe både erhvervsdrivende og borgere i Kerteminde om deres syn på bl.a. byen og dens turister, og tilsvarende turisterne, om deres syn på Kerteminde og den oplevelse de har fået her.

Det er naturligvis også muligt at udfylde spørgeskemaet på hjemmesiden, både på dansk, tysk og engelsk, og besøgende ved Kerteminde Museer opfordres til at benytte sig at muligheden for at vurdere deres oplevelse her.

Spørgeskema

Tysk

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.