Kystturisternes tilfredshed

10. juni 2014 | Johannes Larsen Museet

Kerteminde er en kystby - og dermed en turistby om sommeren. Museernes højsæson er selvfølgelig af den grund sommerhalvåret, hvor strand og sol kombineres med kultur- og naturoplevelser i den lille fiskerby.

Som alle andre byer, hvor turismen har stor betydning, vil Kerteminde by og herunder museerne som kulturelle aktører gerne højne standarden og forbedre forholdene for de mange turister, der slår vejen forbi i løbet af sommeren. Ligesom sidste år, vil der derfor i år blive gennemført en tilfredshedsanalyse blandt byens kystturister.

Helt konkret betyder analysen, at folk fra diverse analyseinstitutter i løbet af sommeren vil interviewe både erhvervsdrivende og borgere i Kerteminde om deres syn på bl.a. byen og dens turister, og tilsvarende turisterne, om deres syn på Kerteminde og den oplevelse de har fået her.

Det er naturligvis også muligt at udfylde spørgeskemaet på hjemmesiden, både på dansk, tysk og engelsk, og besøgende ved Kerteminde Museer opfordres til at benytte sig at muligheden for at vurdere deres oplevelse her.

Spørgeskema

Tysk

Arkæologisk adventskalender
18. november 2019

Årets arkæologiske adventskalender præsenterer nye fantastiske detektorfund fundet i det forgangne år af dygtige detektorfolk.

Ny flot bog om vikingetiden
16. oktober 2019

Arkæolog Jeanette Varberg fortæller på 576 sider historien om vikingerne. Find bogen i museumsbutikken.

Spøgelsesskibet finalist til Den Fynske Kulturpris
15. oktober 2019

Vikingeskibet af lys og vand i Munkebo er blandt de fem finalister til Den Fynske Kulturpris.

Sværdslag og øksehug på Vikingemuseet
12. september 2019

Nyt vikingeevent på Fyn: Vikingemuseet Ladby har inviteret danske vikingekrigere på træningslejr. Til glæde for såvel krigere som publikum.