Kystturisternes tilfredshed

10. juni 2014 | Johannes Larsen Museet

Kerteminde er en kystby - og dermed en turistby om sommeren. Museernes højsæson er selvfølgelig af den grund sommerhalvåret, hvor strand og sol kombineres med kultur- og naturoplevelser i den lille fiskerby.

Som alle andre byer, hvor turismen har stor betydning, vil Kerteminde by og herunder museerne som kulturelle aktører gerne højne standarden og forbedre forholdene for de mange turister, der slår vejen forbi i løbet af sommeren. Ligesom sidste år, vil der derfor i år blive gennemført en tilfredshedsanalyse blandt byens kystturister.

Helt konkret betyder analysen, at folk fra diverse analyseinstitutter i løbet af sommeren vil interviewe både erhvervsdrivende og borgere i Kerteminde om deres syn på bl.a. byen og dens turister, og tilsvarende turisterne, om deres syn på Kerteminde og den oplevelse de har fået her.

Det er naturligvis også muligt at udfylde spørgeskemaet på hjemmesiden, både på dansk, tysk og engelsk, og besøgende ved Kerteminde Museer opfordres til at benytte sig at muligheden for at vurdere deres oplevelse her.

Spørgeskema

Tysk

Lad dine sanser blive udfordret
9. april 2019

Hvad er der i spanden?

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.