Kystturisternes tilfredshed

10. juni 2014 | Johannes Larsen Museet

Kerteminde er en kystby - og dermed en turistby om sommeren. Museernes højsæson er selvfølgelig af den grund sommerhalvåret, hvor strand og sol kombineres med kultur- og naturoplevelser i den lille fiskerby.

Som alle andre byer, hvor turismen har stor betydning, vil Kerteminde by og herunder museerne som kulturelle aktører gerne højne standarden og forbedre forholdene for de mange turister, der slår vejen forbi i løbet af sommeren. Ligesom sidste år, vil der derfor i år blive gennemført en tilfredshedsanalyse blandt byens kystturister.

Helt konkret betyder analysen, at folk fra diverse analyseinstitutter i løbet af sommeren vil interviewe både erhvervsdrivende og borgere i Kerteminde om deres syn på bl.a. byen og dens turister, og tilsvarende turisterne, om deres syn på Kerteminde og den oplevelse de har fået her.

Det er naturligvis også muligt at udfylde spørgeskemaet på hjemmesiden, både på dansk, tysk og engelsk, og besøgende ved Kerteminde Museer opfordres til at benytte sig at muligheden for at vurdere deres oplevelse her.

Spørgeskema

Tysk

Hjælp til skoletid i hjemmet
16. marts 2020

Er hele familien hjemme på grund af lukkede skoler? Så kommer Vikingemuseet Ladby med hjælp!

Museet holder lukket
12. marts 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 13. april, og alle arrangementer i perioden er aflyst.

Vikingerne gik under jorden for at arbejde
24. februar 2020

To grubehuse på vej på Vikingemuseet Ladby.

Gravpladsområdet omkring Ladby-gravhøjen undersøges
5. februar 2020

I lørdags blev første etape af en planlagt undersøgelse af området omkring Ladbygraven gennemført. Nu venter yderligere undersøgelser for at museet kan få overblik Ladbygravens kontekst.