Kystturisternes tilfredshed

10. juni 2014 | Johannes Larsen Museet

Kerteminde er en kystby - og dermed en turistby om sommeren. Museernes højsæson er selvfølgelig af den grund sommerhalvåret, hvor strand og sol kombineres med kultur- og naturoplevelser i den lille fiskerby.

Som alle andre byer, hvor turismen har stor betydning, vil Kerteminde by og herunder museerne som kulturelle aktører gerne højne standarden og forbedre forholdene for de mange turister, der slår vejen forbi i løbet af sommeren. Ligesom sidste år, vil der derfor i år blive gennemført en tilfredshedsanalyse blandt byens kystturister.

Helt konkret betyder analysen, at folk fra diverse analyseinstitutter i løbet af sommeren vil interviewe både erhvervsdrivende og borgere i Kerteminde om deres syn på bl.a. byen og dens turister, og tilsvarende turisterne, om deres syn på Kerteminde og den oplevelse de har fået her.

Det er naturligvis også muligt at udfylde spørgeskemaet på hjemmesiden, både på dansk, tysk og engelsk, og besøgende ved Kerteminde Museer opfordres til at benytte sig at muligheden for at vurdere deres oplevelse her.

Spørgeskema

Tysk

Ny flot bog om vikingetiden
16. oktober 2019

Nyhed i museumsbutikken

Spøgelsesskib er finalist til Den Fynske Kulturpris
15. oktober 2019

Spøgelseskibet er blandt de fem finalister til Den Fynske Kulturpris

Sværdslag og øksehug på Vikingemuseet
12. september 2019

Nyt vikingeevent på Fyn: Vikingemuseet Ladby har inviteret danske vikingekrigere på træningslejr. Til glæde for såvel krigere som publikum.

Titusindvis af detektorfund skaber unik viden
7. august 2019
Landskab & Arkæologi

Med et overblik over 26.000 detektorfund skaber ny rapport et bagtæppe for at forstå blandt andet placeringen af Ladby-graven.