Ladbyskibet igen under åben himmel

07. april 2014 | Vikingemuseet Ladby

Så er det for alvor blevet forår på Vikingemuseet Ladby. Det store rød- og -hvidstribede telt over det nye Ladbyskib er taget ned, og skibet står nu igen under åben himmel.

Teltet derimod er på vej til Sønderjylland, hvor det hører hjemme, og skal nu tjene som partytelt hele sommeren, før det - forhåbentlig - vender tilbage til Ladby igen, når efteråret og vinteren sætter ind.

Den milde vinter til trods har det været en stor hjælp, at bådebyggerne har kunnet arbejde under tag - eller i hvert fald teltdug. Alt sammen takket være Johannes Dahl fra Aamand Udlejning, som kvit og frit har stillet teltet til rådighed for nu 3. år i træk.

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.