Ladbyskibet igen under åben himmel

07. april 2014 | Vikingemuseet Ladby

Så er det for alvor blevet forår på Vikingemuseet Ladby. Det store rød- og -hvidstribede telt over det nye Ladbyskib er taget ned, og skibet står nu igen under åben himmel.

Teltet derimod er på vej til Sønderjylland, hvor det hører hjemme, og skal nu tjene som partytelt hele sommeren, før det - forhåbentlig - vender tilbage til Ladby igen, når efteråret og vinteren sætter ind.

Den milde vinter til trods har det været en stor hjælp, at bådebyggerne har kunnet arbejde under tag - eller i hvert fald teltdug. Alt sammen takket være Johannes Dahl fra Aamand Udlejning, som kvit og frit har stillet teltet til rådighed for nu 3. år i træk.

Lad dine sanser blive udfordret
9. april 2019

Hvad er der i spanden?

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.