Ladbyskibet igen under åben himmel

07. april 2014 | Vikingemuseet Ladby

Så er det for alvor blevet forår på Vikingemuseet Ladby. Det store rød- og -hvidstribede telt over det nye Ladbyskib er taget ned, og skibet står nu igen under åben himmel.

Teltet derimod er på vej til Sønderjylland, hvor det hører hjemme, og skal nu tjene som partytelt hele sommeren, før det - forhåbentlig - vender tilbage til Ladby igen, når efteråret og vinteren sætter ind.

Den milde vinter til trods har det været en stor hjælp, at bådebyggerne har kunnet arbejde under tag - eller i hvert fald teltdug. Alt sammen takket være Johannes Dahl fra Aamand Udlejning, som kvit og frit har stillet teltet til rådighed for nu 3. år i træk.

Hjælp til skoletid i hjemmet
16. marts 2020

Er hele familien hjemme på grund af lukkede skoler? Så kommer Vikingemuseet Ladby med hjælp!

Museet holder lukket
12. marts 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 13. april, og alle arrangementer i perioden er aflyst.

Vikingerne gik under jorden for at arbejde
24. februar 2020

To grubehuse på vej på Vikingemuseet Ladby.

Gravpladsområdet omkring Ladby-gravhøjen undersøges
5. februar 2020

I lørdags blev første etape af en planlagt undersøgelse af området omkring Ladbygraven gennemført. Nu venter yderligere undersøgelser for at museet kan få overblik Ladbygravens kontekst.