Ladbyskibet igen under åben himmel

07. april 2014 | Vikingemuseet Ladby

Så er det for alvor blevet forår på Vikingemuseet Ladby. Det store rød- og -hvidstribede telt over det nye Ladbyskib er taget ned, og skibet står nu igen under åben himmel.

Teltet derimod er på vej til Sønderjylland, hvor det hører hjemme, og skal nu tjene som partytelt hele sommeren, før det - forhåbentlig - vender tilbage til Ladby igen, når efteråret og vinteren sætter ind.

Den milde vinter til trods har det været en stor hjælp, at bådebyggerne har kunnet arbejde under tag - eller i hvert fald teltdug. Alt sammen takket være Johannes Dahl fra Aamand Udlejning, som kvit og frit har stillet teltet til rådighed for nu 3. år i træk.

Ny flot bog om vikingetiden
16. oktober 2019

Nyhed i museumsbutikken

Spøgelsesskib er finalist til Den Fynske Kulturpris
15. oktober 2019

Spøgelseskibet er blandt de fem finalister til Den Fynske Kulturpris

Sværdslag og øksehug på Vikingemuseet
12. september 2019

Nyt vikingeevent på Fyn: Vikingemuseet Ladby har inviteret danske vikingekrigere på træningslejr. Til glæde for såvel krigere som publikum.

Titusindvis af detektorfund skaber unik viden
7. august 2019
Landskab & Arkæologi

Med et overblik over 26.000 detektorfund skaber ny rapport et bagtæppe for at forstå blandt andet placeringen af Ladby-graven.