Ladbyskibet igen under åben himmel

07. april 2014 | Vikingemuseet Ladby

Så er det for alvor blevet forår på Vikingemuseet Ladby. Det store rød- og -hvidstribede telt over det nye Ladbyskib er taget ned, og skibet står nu igen under åben himmel.

Teltet derimod er på vej til Sønderjylland, hvor det hører hjemme, og skal nu tjene som partytelt hele sommeren, før det - forhåbentlig - vender tilbage til Ladby igen, når efteråret og vinteren sætter ind.

Den milde vinter til trods har det været en stor hjælp, at bådebyggerne har kunnet arbejde under tag - eller i hvert fald teltdug. Alt sammen takket være Johannes Dahl fra Aamand Udlejning, som kvit og frit har stillet teltet til rådighed for nu 3. år i træk.

Titusindvis af detektorfund skaber unik viden
7. august 2019
Landskab & Arkæologi

Med et overblik over 26.000 detektorfund skaber ny rapport et bagtæppe for at forstå blandt andet placeringen af Ladby-graven.

Ladbydragen på sommertogt
12. juli 2019

For første gang sejler Ladbydragen denne sommer på et længere togt på de åbne farvande.

Er du vores nye formidlingsinspektør?
21. juni 2019

Jobopslag: Vikingemuseet Ladby søger ny formidlingsinspektør. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Ansøgningsfrist 15. august.

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.