Ny børnebog fra Vikingemuseet Ladby

23. juli 2014 | Vikingemuseet Ladby

Forsidebillede til "Vikingen i skibet"

Historien om Ladbyskibet og Ladbykongen er nu kommet som en lille illustreret bog Vikingen i skibet. Bogen er en del af serien Vild med Viden om vikinger, som består af i alt otte små bøger, der alle giver forskellige vinkler på vikingetiden. Bøgernes målgruppe er de 5-12-årige, og de er udgivet af forlaget Epsilon i samarbejde med otte danske museer og oplevelsessteder.

I Vikingen i skibet får læseren en fortælling om den rige viking, der engang for mere end 1000 år siden blev begravet i sit skib ved Ladby. Bogen giver viden og oplysning, men pirrer forhåbentlig også nysgerrigheden til at vide mere om livet og døden i vikingetiden.

Bogen er endnu en brik i Vikingemuseet Ladbys mange tiltag, der handler om at gøre historien om Ladbyskibet og Ladbykongen tilgængelig og spændende for alle - også de mindre museumsgæster.
Samtidig er bogen et resultat af et godt samarbejde mellem andre vikingemuseer og -oplevelsessteder i Danmark, som vi håber at kunne udbygge endnu mere fremover.

Teksten til Vikingen i skibet er skrevet af museumsinpektør Lene Feveile fra Vikingemuseet Ladby.

Bogen kan, sammen med de andre syv bøger i serien, købes i museumsbutikken på Vikingemuseet Ladby eller i webshoppen.
Pris: 20 kr. Alle otte bøger i serien kan erhverves for 120 kr.
Formal: A6 format på 16 sider.

Køb bogen i museets webshop.

Se mere om bogserien på www.vildmedviden.com

Lad dine sanser blive udfordret
9. april 2019

Hvad er der i spanden?

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.