Ny børnebog fra Vikingemuseet Ladby

23. juli 2014 | Vikingemuseet Ladby

Forsidebillede til "Vikingen i skibet"

Historien om Ladbyskibet og Ladbykongen er nu kommet som en lille illustreret bog Vikingen i skibet. Bogen er en del af serien Vild med Viden om vikinger, som består af i alt otte små bøger, der alle giver forskellige vinkler på vikingetiden. Bøgernes målgruppe er de 5-12-årige, og de er udgivet af forlaget Epsilon i samarbejde med otte danske museer og oplevelsessteder.

I Vikingen i skibet får læseren en fortælling om den rige viking, der engang for mere end 1000 år siden blev begravet i sit skib ved Ladby. Bogen giver viden og oplysning, men pirrer forhåbentlig også nysgerrigheden til at vide mere om livet og døden i vikingetiden.

Bogen er endnu en brik i Vikingemuseet Ladbys mange tiltag, der handler om at gøre historien om Ladbyskibet og Ladbykongen tilgængelig og spændende for alle - også de mindre museumsgæster.
Samtidig er bogen et resultat af et godt samarbejde mellem andre vikingemuseer og -oplevelsessteder i Danmark, som vi håber at kunne udbygge endnu mere fremover.

Teksten til Vikingen i skibet er skrevet af museumsinpektør Lene Feveile fra Vikingemuseet Ladby.

Bogen kan, sammen med de andre syv bøger i serien, købes i museumsbutikken på Vikingemuseet Ladby eller i webshoppen.
Pris: 20 kr. Alle otte bøger i serien kan erhverves for 120 kr.
Formal: A6 format på 16 sider.

Køb bogen i museets webshop.

Se mere om bogserien på www.vildmedviden.com

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.