Nyhed om ”I Ladbydragens fodspor”

16. juli 2013 | Vikingemuseet Ladby

Fafners guld

Hele sommeren kan børn i alle aldre følge "i Ladbydragens fodspor". En opgaverejse der bringer dig rundt på hele museets område.

Dengang, da det stolte Ladbyskib sejlede på havet, havde det et flot dragehoved på forstavnen.

Hvem dragen var, og hvad den hed ved vi ikke. Følg efter dragen og find ud af mere om Ladbydragen. Hjælp også dragen Fafner med at samle guld.

Løs opgaven når du kommer frem - og skriv det rigtige bogstav. Aflever gættesedlen hos kustoden og vær med i konkurrencen om en præmie. Hver uge trækker vi en vinder.

Allerede nu har over 150 børn deltaget og Ladbydragen har slået til og fundet 2 heldige vindere. Du kan stadig være med, for i denne uge starter vi forfra. Kom og lær og leg dig gennem "I Ladbydragens fodspor.

Lad dine sanser blive udfordret
9. april 2019

Hvad er der i spanden?

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.