Nyhed om ”I Ladbydragens fodspor”

16. juli 2013 | Vikingemuseet Ladby

Fafners guld

Hele sommeren kan børn i alle aldre følge "i Ladbydragens fodspor". En opgaverejse der bringer dig rundt på hele museets område.

Dengang, da det stolte Ladbyskib sejlede på havet, havde det et flot dragehoved på forstavnen.

Hvem dragen var, og hvad den hed ved vi ikke. Følg efter dragen og find ud af mere om Ladbydragen. Hjælp også dragen Fafner med at samle guld.

Løs opgaven når du kommer frem - og skriv det rigtige bogstav. Aflever gættesedlen hos kustoden og vær med i konkurrencen om en præmie. Hver uge trækker vi en vinder.

Allerede nu har over 150 børn deltaget og Ladbydragen har slået til og fundet 2 heldige vindere. Du kan stadig være med, for i denne uge starter vi forfra. Kom og lær og leg dig gennem "I Ladbydragens fodspor.

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.