Troels Kløvedal besøger Ladby

02. december 2013 | Vikingemuseet Ladby

Fotograf: Finn Hageman

Mandag d. 9. december kommer Nordkaperen og Troels Kløvedal til Kerteminde - eller rettere sagt: det gjorde han i sommers. Men på mandag kan man på TV følge Troels Kløvedal, når han besøger Johannes Larsen Museet og Vikingemuseet Ladby som led i sin rejse til "Mit Danmark".

Se Troels Kløvedals "Mit Kerteminde på TV2 Fri" mandag d. 9. december kl. 21.15. Se trailer, hvor Kløvedal fortæller om Ladbyskibet her.

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.