Troels Kløvedal besøger Ladby

02. december 2013 | Vikingemuseet Ladby

Fotograf: Finn Hageman

Mandag d. 9. december kommer Nordkaperen og Troels Kløvedal til Kerteminde - eller rettere sagt: det gjorde han i sommers. Men på mandag kan man på TV følge Troels Kløvedal, når han besøger Johannes Larsen Museet og Vikingemuseet Ladby som led i sin rejse til "Mit Danmark".

Se Troels Kløvedals "Mit Kerteminde på TV2 Fri" mandag d. 9. december kl. 21.15. Se trailer, hvor Kløvedal fortæller om Ladbyskibet her.

Lad dine sanser blive udfordret
9. april 2019

Hvad er der i spanden?

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.