Vikingemuseet Ladby sådan lidt fra oven.

20. juli 2013 | Vikingemuseet Ladby

Lørdag d. 6. juli 2013 havde vi en luftfotograf hen over vikingemuseet, gravhøjen og byggepladsen.

Sådan set fra oven bliver det rigtig synligt, hvor smukt der er omkring museet og hvor meget der er sket siden der blev taget luftfoto af stedet for 57 år siden. Både en museumsbygning og et "skibsværft" er kommet til.

20 nye flotte luftfoto blev det til. Vi viser her et par af dem sammen med luftfotoet fra 1956. Det bliver spændende at se hvad der er på nye luftfotos om 57 år!

Lad dine sanser blive udfordret
9. april 2019

Hvad er der i spanden?

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.