Vikingemuseet Ladby sådan lidt fra oven.

20. juli 2013 | Vikingemuseet Ladby

Lørdag d. 6. juli 2013 havde vi en luftfotograf hen over vikingemuseet, gravhøjen og byggepladsen.

Sådan set fra oven bliver det rigtig synligt, hvor smukt der er omkring museet og hvor meget der er sket siden der blev taget luftfoto af stedet for 57 år siden. Både en museumsbygning og et "skibsværft" er kommet til.

20 nye flotte luftfoto blev det til. Vi viser her et par af dem sammen med luftfotoet fra 1956. Det bliver spændende at se hvad der er på nye luftfotos om 57 år!

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.