Vikinger på vej til marked

19. september 2014 | Vikingemuseet Ladby

Vikingerne var gæve handelsfolk, og i vikingetiden blev der holdt masser af markeder. I år kan du også møde vikinger fra Vikingemuseet Ladby på det helt moderne og nutidige kræmmermarked i Langeskov. Vikingerne vil gå rundt på markedspladsen. De fortæller rigtig gerne en god historie om både vikingerne og vikingetiden - eller om Vikingemuseet Ladby. Og spotter du en viking, kan du får en fribillet til Vikingemuseet Ladby (gælder resten af september måned). De to vikinger er iklædt behørige vikingeklæder og er lette at genkende blandt alle nutidens markedsgæster.

Så vel mødt til marked, hvor fortid møder nutid.

Lad dine sanser blive udfordret
9. april 2019

Hvad er der i spanden?

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Hal er endnu ældre end først antaget
1. marts 2019

Hvad vi troede var en stor vikingehal på Munkebo Bakke har vist sig at være Fyns største bygning fra yngre germansk jernalder.