Vikinger på vej til marked

19. september 2014 | Vikingemuseet Ladby

Vikingerne var gæve handelsfolk, og i vikingetiden blev der holdt masser af markeder. I år kan du også møde vikinger fra Vikingemuseet Ladby på det helt moderne og nutidige kræmmermarked i Langeskov. Vikingerne vil gå rundt på markedspladsen. De fortæller rigtig gerne en god historie om både vikingerne og vikingetiden - eller om Vikingemuseet Ladby. Og spotter du en viking, kan du får en fribillet til Vikingemuseet Ladby (gælder resten af september måned). De to vikinger er iklædt behørige vikingeklæder og er lette at genkende blandt alle nutidens markedsgæster.

Så vel mødt til marked, hvor fortid møder nutid.

Kender du dine guder og jætter?
4. december 2018

Følg vores facebook-julekalender og lær de mange guder og jætter fra den nordiske mytologi at kende.

Tæt på 12.000 så spøgelsesskibet
24. oktober 2018

Ladbydragens søster i form af et tågeskib skabt af vand og lys har i løbet af seks uger trukket tæt på 12.000 mennesker til Munkebo.

Velbesøgt vikingeskib af lys og vand
14. september 2018

I hundredvis valfarter nysgerrige hver aften til Munkebo for at se Ladbyskibets "spøgelse" af lys og vand.