Sommer i Ladby

Tid: Tirsdage og torsdage i uge 27-32 kl. 12-15
Sted: Vikingemuseet Ladby

Aktiviteter for hele familien!

Sommeren er endelig over os, og vi glæder os til at se jer på museet til årets sommerferieaktiviteter. Der er noget for enhver smag, så hele familien kan gå herfra med en god oplevelse og klogere på vikingetiden.

Børnene kan lave en runeamulet eller læderarmbånd med runer. Derudover er der ingen sommer uden vores populære aktivitet – bueskydning – så kom og prøv en vikingebue! Værkstedsaktivitet og bueskydning koster tilsammen 20 kr.

Mener du, at du er lige så god til at ramme plet som Thor? Så prøv at nedlægge jætter med Thors Hammer! Du kan også klæde dig ud som en viking, eller deltage i årets børnekonkurrence om vikingernes våben. Disse aktiviteter foregår alle dage i sommerferien, og er gratis efter entré.

Drenge
Det sker på museet

Foredrag, aktiviteter, udstillinger, rundvisninger og meget mere. 

Se kalender her

Nyheder

Vikingerne gik under jorden for at arbejde
24. februar 2020
Vikingemuseet Ladby

To grubehuse på vej på Vikingemuseet Ladby.

Gravpladsområdet omkring Ladby-gravhøjen undersøges
5. februar 2020
Vikingemuseet Ladby

I lørdags blev første etape af en planlagt undersøgelse af området omkring Ladbygraven gennemført. Nu venter yderligere undersøgelser for at museet kan få overblik Ladbygravens kontekst.

Vinterferie med vikingemode til kriger og husfrue
28. januar 2020
Vikingemuseet Ladby

Så er vinterferien lige på trapperne og Vikingemuseet Ladby gør klar til at modtage både store og små gæster under overskriften ”Klædt på til kamp og kødgryder”.

Ny landskabsudstilling om vikingernes skibe
7. januar 2020
Vikingemuseet Ladby

Landskabet omkring Ladbyhøjen er medspiller i ny udstilling på Vikingemuseet om udviklingen indenfor skibsbyggeri i vikingetiden.