Sommer i Ladby

Tid: Tirsdage og torsdage i uge 27-32 kl. 12-15
Sted: Vikingemuseet Ladby

Aktiviteter for hele familien!

Sommeren er endelig over os, og vi glæder os til at se jer på museet til årets sommerferieaktiviteter. Der er noget for enhver smag, så hele familien kan gå herfra med en god oplevelse og klogere på vikingetiden.

Børnene kan lave en runeamulet eller læderarmbånd med runer. Derudover er der ingen sommer uden vores populære aktivitet – bueskydning – så kom og prøv en vikingebue! Værkstedsaktivitet og bueskydning koster tilsammen 20 kr.

Mener du, at du er lige så god til at ramme plet som Thor? Så prøv at nedlægge jætter med Thors Hammer! Du kan også klæde dig ud som en viking, eller deltage i årets børnekonkurrence om vikingernes våben. Disse aktiviteter foregår alle dage i sommerferien, og er gratis efter entré.

Drenge
Det sker på museet

Foredrag, aktiviteter, udstillinger, rundvisninger og meget mere. 

Se kalender her

Nyheder

Sværdslag og øksehug på Vikingemuseet
12. september 2019
Vikingemuseet Ladby

Nyt vikingeevent på Fyn: Vikingemuseet Ladby har inviteret danske vikingekrigere på træningslejr. Til glæde for såvel krigere som publikum.

Titusindvis af detektorfund skaber unik viden
7. august 2019
Landskab & Arkæologi

Med et overblik over 26.000 detektorfund skaber ny rapport et bagtæppe for at forstå blandt andet placeringen af Ladby-graven.

Ladbydragen på sommertogt
12. juli 2019
Vikingemuseet Ladby

For første gang sejler Ladbydragen denne sommer på et længere togt på de åbne farvande.

Er du vores nye formidlingsinspektør?
21. juni 2019
Vikingemuseet Ladby

Jobopslag: Vikingemuseet Ladby søger ny formidlingsinspektør. Stillingen er på 37 timer ugentligt. Ansøgningsfrist 15. august.